Mötesmiljö som inspirerar.

Söker Du en avskild plats med natursköna omgivning, övernattnings möjligheter, god mat, fina konferensutrymmen och en service som utgår från Dina behov – då ha jag något fint att erbjuda Dig.

På Furufjärdens Gästgård står Du och Dina gäster hela tiden i centrum. Gästgården bokas exklusivt för en grupp i taget. Oavsett om ni är 4 eller 25. Hos oss får ni vara ifred. Boka en plats för styrelsemötet, utvecklingsgruppen, den lilla konferensen, teamträffen,  uppstartsmötet eller 60 års-festen.

Konferera med naturen utanför fönstret.

Natursköna omgivningar Skidra ut på furufjärdens is eller vandra längs den lilla grusvägen som passerar betesmarker och fårhagar. Känn dig förflyttad tilbaka i tid och rum. Njut av stillheten långt från stadens stress och larm. Furufjärdens miljöer är perfekta för att ha konferenser och teambuilding, i lugn och ro.

Vi har två olika konferensrum med plats för 25 respektive 12 personer. Litet och gemytligt, med skogen och sjön som närmaste granne.

Möteslokaler för up till 20 personer. Boende i 12 rum för upp till 21 personer.

Utrustning: OH, PC-projektor, video, whiteboard, blädderblock, anteckningsblock, färsk frukt, karameller och uppiggande dryck.

Kontakta oss för mer information och bokning